nieuws

Ton Duivenvoorden nieuwe regiovoorzitter KHN Drenthe

Horeca 2035

Ton Duivenvoorden is sinds dinsdag 26 september de nieuwe regiovoorzitter van KHN Drenthe. Hij neemt de voorzittershamer over van Roel Popma die sinds 2012 regiovoorzitter van KHN Drenthe was.

Ton Duivenvoorden nieuwe regiovoorzitter KHN Drenthe

Ton Duivenvoorden: ‘Roel Popma heeft tijdens zijn voorzitterschap gezorgd voor eenheid en structuur binnen het regiobestuur en de horeca als branche op de agenda gezet. Wij zijn er trots op met wat Roel Popma voor KHN Drenthe heeft bereikt. Ik wil graag dat wat hij in gang heeft gezet, verder uitbouwen. Dat in nauwe samenwerking met onze leden en stakeholders in de regio.’

Over Roel Popma

Roel Popma (54) was sinds 2012 regiovoorzitter van KHN Drenthe. ‘Als eigenaar van de Kasteelhoeve in IJhorst en Grandcafé De Wheem in Meppel weet hij goed welke onderwerpen voor de horecaondernemers in de regio Drenthe van belang zijn.’ Popma geeft de voorzittershamer met veel vertrouwen aan zijn opvolger: ‘Ik ken Ton Duivenvoorden al een aantal jaar. Hij is een ervaren horecaman met passie en een ervaren bestuurder die door zijn vele contacten partijen met elkaar weet te verbinden. Dat is precies wat KHN Drenthe nodig heeft.’

Over Ton Duivenvoorden

Roel Popma (r) geeft stokje over aan Ton Duivenvoorden

De nieuwe regiovoorzitter, Ton Duivenvoorden (52), is in het dagelijks leven general manager van het Van der Valk Hotel in Emmen. Hij is sinds 2011 actief bestuurder binnen de branchevereniging als voorzitter van KHN Emmen. Als regiovoorzitter wil hij er binnen KHN Drenthe zorgen dat horecaondernemers meer kennis delen en elkaar inspireren. Daarnaast wil Ton wil meer verbindingen leggen met belanghebbende partijen. Het gaat immers om samenwerking, krachten bundelen en Drenthe verder op de kaart zetten. Ton wil KHN Drenthe daarmee naar een hoger niveau tillen en hecht veel waarde aan constructieve samenwerking met stakeholders, waaronder de Provincie, Marketing Drenthe, het Recreatieschap en Gastvrij Drenthe.

Meer over KHN

 

Reageer op dit artikel