nieuws

Okura komt met special sterrenmenu

Hotel

Ter ere van de tweede Michelinster biedt toprestaurant Ciel Bleu op de 23ste verdieping van het Okura hotel in Amsterdam binnenkort een speciaal sterrenmenu aan. Daarbij wordt gegeten in Ciel Bleu en in Yamazato, het andere sterrestaurant van Okura.

Okura komt met special sterrenmenu

In januari en februari is het speciale menu te verkrijgen in Okura. Het exclusieve ‘Sterren Dine Around’-menu bestaat uit drie gangen in het kersverse tweesterrenrestaurant Ciel Bleu en drie gangen in het met een ster bekroonde Yamazato Restaurant.

Het speciale menu is ter ere van de tweede ster voor Ciel Bleu. Het sternieuws werd vandaag bekend gemaakt door Michelin. Naast Ciel Bleu kreeg ook De Leuf in het Limburgse Ubachsberg een tweede ster.

Okura heeft met de jongste sterwinst het totaal aantal Michelinsterren op drie gebracht. Daarnaast beschikt het nog over een Bib Gourmand voor Le Camelia Brasserie, gevestigd op de begane grond van het tophotel.

Meer Michelinnieuws:

Lijsten uit de Michelingids 2008:

Reageer op dit artikel