nieuws

Luken op plaats 501 in Quote 500

Hotel

Horeca-VIP Chris Luken staat op plaatst 501 in de Quote 500. Voor een speciale video rondom de lancering van de gids liet de hoteltopman zijn Rolls Roycs Phantom goud verven.

Luken op plaats 501 in Quote 500

Hoofdredacteur Sjoerd van Stokkum van Quote stond afgelopen weekend voor de deur van Luken om officieel nummer 501 uit te reiken. ‘Dus net niet. Gelukkig kan ik zelf beter tellen dan de Quote, zullen we maar zeggen’, zegt Luken.

Op de website van Quotenet (www.quotenet.nl) draait een video waarop te zien is hoe de topauto goud geschilderd wordt.

Luken: ‘Wel is de trouwe Rolls Royce Phantom van Fletcher, dus niet die van mij, geheel goud gemaakt en voorzien van het Quote-500-logo. Momenteel staat deze zo op mijn oprit. Hiermee zijn ze langs geweest bij vermogend Nederland en deze zal op het Quote 500-feest zijn. Net als dit feestbeest zelf uiteraard’.

Bekijk hier de video van het ‘oppimpen’ van Lukens Rolls.

Reageer op dit artikel