nieuws

Ron de Hertogh chef-kok Derlon Hotel

Hotel

Ron de Hertogh is de nieuwe chef-kok van het Derlon Hotel in Maastricht. De Hertogh komt over van Euro Parcs Plaza Hommelheide en vervangt Fred Smits, die is vertrokken naar Stadshotel De Paris in Heerlen.

Ron de Hertogh chef-kok Derlon Hotel

Hoteldirecteur René Goltstein is blij met de komst van de nieuwe chef-kok. ‘Fred vond het na zes jaar tijd voor een nieuwe uitdaging. Ik kende Ron en mijn operations manager had ook met hem gewerkt. Zo is het contact tot stand gekomen. Van Ron begrepen we bovendien dat hij altijd al graag voor ons hotel wilde werken.’

Aan de keukenstijl verandert niets. ‘Die blijft Frans-mediterraan’, aldus Goltstein. ‘Wel willen we wat meer aandacht gaan besteden aan de aankleding en opmaak van het bord. Ron heeft in sterkeukens gewerkt en is dus vertrouwd met dat niveau.’

Reageer op dit artikel