nieuws

Ruimzicht zoekt chef-kok in New York

Hotel

Hotel Villa Ruimzicht in Doetinchem gaat naar New York om een opvolger te zoeken voor chef-kok Mike Vrijdag, die in maart 2011 de zaak gaat verlaten. Ruimzicht praat binnenkort in New York met Jonathan Haffmans over een mogelijke overgang van de Amerikaanse miljoenenstad naar de Achterhoek.

Ruimzicht zoekt chef-kok in New York

De huidige chef-kok Mike Vrijdag verkast in maart 2011 naar de keuken van het paviljoen bij het strandbad in Winterswijk. Dit horecaproject is in eigendom van Kees Hensen en Dennis Kaal, de eigenaren van Ruimzicht.

Hensen en Kaal vertrekken binnenkort naar New York om te praten met Haffmans. Hensen kent Haffmans nog uit zijn tijd in Florida waar hij een visum regelde voor de toen van Aruba overgekomen Haffmans.

Hotel Villa Ruimzicht startte in september 2007. Het hotel is gevestigd in een markant gebouw en telt twee restaurants. Deze restaurants worden culinair geleid door Mike Vrijdag.

Reageer op dit artikel