nieuws

Gasten Sandton Hotels doneren voor goede doel

Hotel

Sandton IJsselhotel Deventer was voor de tweede keer gastheer van een charitatief event rondom Dickens. Daarbij werd een cheque voor het goede doel, goed voor 35.000 euro, overhandigd.

Gasten Sandton Hotels doneren voor goede doel

150 Genodigden van het Dickens Festijn, de gemeente Deventer en Sandton Hotels zaten zondagochtend 18 december aan een sfeervol 19e eeuws Engels ontbijt, voordat het gezelschap een bezoek bracht aan het historische Bergkwartier van de Hanzestad waar Scrooge en de zijnen uit de boeken van Charles Dickens tot leven kwamen.

In aanwezigheid van Burgemeester Andries Heidema van Deventer overhandigde Rogier Braakman, medeoprichter en ceo van de Sandton Hotels, een cheque van 35.000 Euro aan Dr. Harold Robles, oprichter en president van het Medical Knowledge Institute (MKI). Deze bijdrage is afkomstig van gasten van Sandton Hotels die bij het uitchecken vrijwillig 1 euro extra betaalden voor de educatieve projecten van MKI.

Reageer op dit artikel