nieuws

Accor wil 260.000 boekingen via smartphones

Hotel

Hotelonderneming Accor wil dit jaar 260.000 hotelboekingen binnenkrijgen via de mobiele telefoon. Het bedrijf heeft hiervoor twee nieuwe apps gemaakt. Deze moeten samen met de bestaand iPhone app de 260.000 boekingen binnenhalen.

Accor wil 260.000 boekingen via smartphones

De twee nieuwste apps zijn voor Blackberry’s en voor de Samsung Wave. Deze twee vormen een aanvulling op de bestaande diensten voor de mobiele telefoons, met als opvallendse app die voor de iPhone die ruim een jaar geleden op de markt kwam.

Gebruikers van de apps krijgen toegang tot de meer dan 3.000 Accor-hotels verspreid over de hele wereld. Ze kunnen kiezen uit de merken Pullman, Mgallery, Novotel, SuiteNovotel, Mercure, Adagio, Ibis, All Seasons, Etap Hotel, Formule 1 en HotelF1.

De apps accepteren zoekopdrachten op locatie en datum maar ook op merk en het aantal meereizende kinderen. De zoekvoorkeuren kunnen worden opgeslagen.

Zakenmensen kunnen binnenkort gecontracteerde tarievenboeken via de apps van Accorhotels.com voor de Blackberry en de iPhone.

Reageer op dit artikel