nieuws

Amadore Hotel Arneville wordt Best Western

Hotel

Het Amadore Hotel Arneville heeft zich per augustus aangesloten bij Best Western Hotels. Het luxe viersterren hotel in Middelburg, is het vijfde hotel dat zich aansluit bij Best Western Nederland sinds januari dit jaar.

Amadore Hotel Arneville wordt Best Western

Het hotel verwacht met deze aansluiting meer gasten te verwelkomen. Directeur van Best Western Amadore Hotel Arneville, Jerry van Zuijlen: ‘We zochten een partij die de kwaliteit uitstraalt die wij ook uitstralen. We zijn dan ook erg blij met de aansluiting bij Best Western.’

Groei Best Western

Eerder dit jaar sloten reeds vier hotels zich bij Best Western aan. Best Western directeur Wytze van den Berg: ‘We zijn trots op onze stabiele groei. Door de crisis zijn veel hoteliers op zoek naar financiële zekerheid. Door een franchiseonderneming te worden bij Best Western creëren ze die zekerheid. Veel hoteliers geven aan dat ze het prettig vinden dat ze bij Best Western echt eigen baas blijven, zowel over de stijl als het gastheerschap en hun personeel. Daarnaast profiteren ze van bijvoorbeeld kortingen op verschillende inkooporganisaties, maar kunnen ze ook gebruik maken van onze vergaderservice BestMeeting, ons wereldwijde boekingssysteem en ons zakelijk loyaliteitsprogramma waarmee zakelijke reizigers aangetrokken worden. Een hele mooie combinatie dus.’

Faciliteiten Best Western Amadore Hotel Arneville

Best Western Amadore Hotel Arneville zet zich milieubewust op de kaart en heeft in juli jl. het Green Key certificaat zilver ontvangen. Het hotel biedt 43 compleet vernieuwde kamers, twee luxe suites, een studio en een penthouse. Ook heeft het hotel vijf vergaderzalen en ligt het op loopafstand van het centrum van Middelburg. Tijdens het verblijf kunnen gasten gebruik maken van de verschillende arrangementen die het viersterren hotel verzorgt, zoals onder andere een Fietsarrangement, een Voetbalarrangement en een Kreeftenarrangement. De bar heeft iedere zaterdagavond live muziek en het restaurant serveert culinaire gerechten met typische Zeeuwse ingrediënten.

Reageer op dit artikel