Amrâth Hotel Maarsbergen open

Amrâth Hotel Maarsbergen open

Het nieuwe Amrâth Hotel Maarsbergen is open. Het hotel bij de afslag Maarsbergen langs de A12 vervangt het vroegere Motel Maarsbergen.

Amrâth Hotel Maarsbergen beschikt over 91 kamers en een restaurant met bar en terras. Daarnaast telt het hotel acht zalen, geschikt voor groepen tot 170 personen.

De bouw van het nieuwe hotel heeft iets meer dan een jaar geduurd. Op 12 februari 2009 werd de eerste steen gelegd. Manager van Amrâth Hotel Maarsbergen is John van Gurp. De officiële opening vindt 22 april plaats.

Met de bouw van het nieuwe hotel is fase één op het terrein van het vroegere Motel Maarsbergen afgerond. De komende weken worden opstallen aan de voorzijde van het terrein gesloopt, met uitzondering van het monumentale ‘Voorhuys’. Hier tegenaan verrijst de komende maanden het nieuwe La Place restaurant. Dit moet eind september worden opgeleverd.

De bouw van Amrâth Hotel Maarsbergen is uitgevoerd in opdracht van de familie Van Eijl. De architectuur is afkomstig van Houdijk Architecten en Pelikaan Bouwbedrijf uit Tilburg was verantwoordelijk voor de bouw.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.