nieuws

Bar-El brengt Leonardo Hotels naar NL

Hotel

Ron Bar-El gaat aan de slag bij de Fattal Hotel Group. De bij Mövenpick Amsterdam gewipte general manager laat weten dat hij er regiobaas wordt voor de Benelux. Hij moet jonge keten Leonardo Hotels snel doen expanderen in Nederland, België en Luxemburg.

Bar-El brengt Leonardo Hotels naar NL

Vorige week wist de internetredactie van Misset Horeca te melden dat Bar-El zal vertrekken bij Mövenpick. Eerder dit jaar werd hij in Amsterdam vervangen door Albert Rouwendal waarna Bar-El wel in dienst bleef bij Mövenpick maar geen hotel meer leidde.

Nu maakt Bar-El, die het nieuwe Mövenpick in Amsterdam succesvol introduceerde, bekent over te stappen naar de Fattal Hotel Group. Deze groep bestaat momenteel uit zeven hotels, allen gevestigd in België. Bar-El zal de groep voorlopig leiden vanuit het België Namur.

Doelstelling is om snel te expanderen, waarbij Nederland een van de speerpunten is. ‘Wanneer hotels in Nederland zijn ondergebracht bij het merk, dan besluit ik waar mijn kantoor gaat komen. Het is de bedoeling dat de nieuwe hotels van de Fattal Hotel Group worden gemerkt als de keten Leonardo Hotels’, aldus Bar-El.

Leonardo Hotels is een jonge groep van nog geen jaar oud. De keten beschikt momenteel al over 21 hotels en is onderdeel van een Israëlische investeringsmaatschappij en van Fattal Group-Europe.

Zie ook

Reageer op dit artikel