nieuws

Bert van Marwijk opent IJsselhotel

Hotel

Toekomstig bondscoach en geboren en getogen Deventenaar heeft vorige week het volledig gerestaureerde IJsselhotel in Deventer geopend.

Bert van Marwijk opent IJsselhotel

Jarenlang stond het monumentale hotel leeg, maar na grondige verbouwing is het 29 kamers tellende IJsselhotel terug, als onderdeel van Sandton Hotels.

Voor de officiële opening schoot voetbaltrainer Bert van Marwijk, geboren en getogen op een steenworp van het hotel, een ruit aan diggelen, zoals hij dat – naar verluidt – vroeger ook wel eens had gedaan.

Het hotel heeft een prachtige ligging aan de westoever van de IJssel met uitzicht op de stad Deventer, waarmee het verbonden is door een veerpont. Het IJsselhotel is recent door de gemeente Deventer officieel aangewezen als trouwlocatie.

Reageer op dit artikel