nieuws

Boekingen luxe hotels neemt toe

Hotel

Steeds meer mensen kiezen bij het boeken van een luxe hotel. Maar liefst 82 procent van gasten boekt een vier- of vijfsterrenhotel. Dat blijkt uit eigen onderzoek van Hotels.nl, een van de grootste boekingsites van Nederland.

Boekingen luxe hotels neemt toe

De ruim 82 procent van de boekingen van 2006 ligt pakweg 10 procent hoger dan vorig jaar, zo laat Carolina van der Lande van Hotels.nl weten. ‘Een exacte vergelijking met 2005 is niet te maken omdat het aanbod hotels dit jaar verschilt met het aanbod van vorig jaar’, voegt Van der Lande toe.

Wellness
Verder meldt Hotels.nl dat er een grote belangstelling is voor wellness. Hotels met sauna, zwembad en fitness zijn vooral populair bij particulieren. Dit jaar noteerde Hotels.nl zo’n 250.000 hotelboekingen.

550.000 overnachtingen
Hotels.nl bestaat in december vijf jaar. Het bedrijf begon in 2001 met twee personen. Momenteel werken er 33 man, verdeeld over zes afdelingen. Dit jaar verwacht Hotels.nl 550.000 overnachtingen te boeken.

Zie ook:
Rel schaapreclame Hotels.nl voorbij (25-04-2006)

Boekingen luxe hotels neemt toe

Reageer op dit artikel