nieuws

Booking.com in race voor groeiprijs

Hotel

Booking.com is genomineerd voor de Deloitte Technology Fast 50, de jaarlijkse verkiezing van de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. De marktleider in online hotelreserveringen hoort eind september op het de snelste groeier is.

Booking.com in race voor groeiprijs

Dat meldt Booking.com. Op 28 september deelt Deloitte de Fast 50 Awards uit. De winnaar wordt bepaald op basis van de procentuele omzetgroei over vijf jaar, van 2001 tot 2005. De wedstrijd wordt voor de zevende maal gehouden.

Booking.com meldt dat het de afgelopen vijf jaar een flinke omzetgroei heeft gescoord. Hoeveel wordt niet gemeld. De website telt meer dan 25.000 hotels en is beschikbaar in twaalf talen. De internationale site verwacht dit jaar meer dan 10 miljoen kamerovernachtingen te boeken.

‘Bij ons kunnen mensen een hotel reserveren via onze site en via een uitgebreid netwerk van meer dan drieduizend distributiepartners. Wij investeren in locale kantoren en hebben een meertalig klantenserviceteam. Ook bevat onze site hotelbeoordelingen van gasten’, aldus chief executive officer Stef Norden van Booking.com.

Reageer op dit artikel