nieuws

Carlton Beach Hotel krijgt Golden Green Key

Hotel

Het Carlton Beach Hotel heeft als eerste hotel in Scheveningen het Golden Green Key certificaat gekregen. De gouden green key is de hoogst haalbare categorie van het internationale eco-label.

Carlton Beach Hotel krijgt Golden Green Key

Het keurmerk wordt uitgereikt aan bedrijven in de toeristische branche die zich inzetten voor het beschermen van het milieu en het minimaliseren van de menselijke impact op de omgeving.

Tijdens de keuring wordt gekeken hoe groen een bedrijf is door de afvalscheiding en energiebesparende elementen te controleren. Ook wordt er gekeken naar de instelling van de medewerkers.

Carlton Beach Hotel bleek bij de eerste toetsing al op het niveau van het Green Key certificaat te zitten. Vanaf dat moment is het bedrijf extra gaan opletten op de manier van ondernemen, om uiteindelijk de Green Key Gold binnen te slepen.

‘Dat betekent overigens niet dat we op onze lauweren gaan rusten’, aldus General Manager Rens Jan Slot. ‘Deze waardering is voor ons juist een extra stimulans om verder te zoeken naar nieuwe milieubesparende maatregelen. We roepen onze gasten, leveranciers en externe partners dan ook op om met ons mee te denken om deze prachtige omgeving nog beter te beschermen.’

Reageer op dit artikel