nieuws

Des Indes pakt Hospitality Award

Hotel

Een van de bekendste hotels van ons land, Le Meridien Hotel Des Indes in Den Haag, heeft gisteravond in Amsterdam de felbegeerde Hospitality & Style Award binnengehaald. Het hotel won in de categorie Best NewHotel Concept.

Des Indes pakt Hospitality Award

Dat is bekendgemaakt tijdens de jaarlijkse uitreiking van de Hospitality & Style Awards 05/06 van het horecamagazine Theme:nl. De vakjury prijst Des Indes over de wijze waarop interieurdesigner Jacques Garcia klassieke elementen vertaalt in hedendaagse luxe en grandeur.

Des Indes rekende af met drie andere genomineerde hoteltoppers: Hotel Vondel in Amsterdam, het Kruisherenhotel van Camille Oostwegel in Maastricht en Posthoorn in Monnickendam. Hotel Vondel kreeg van de jury een eervolle vermelding omdat het met een relatief klein budget een opvallende interieurconcept realiseerde.

Meer weten over het winnende hotel? Bekijk dan hier een fotoreportage kort na de ingrijpende verbouwing.

Reageer op dit artikel