nieuws

Deze prijs is voor jullie allemaal

Hotel

Ik ben supertrots op de Dutch Hotel Award’, zei general manager Claire van Campen van het American hotel vrijdag bij de uitreiking van de prestigieuze prijs voor uitmuntend hotelmanagement. Buiten voor de entree van het American knalden de champagnekurken.

Deze prijs is voor jullie allemaal

‘Deze prijs is voor jullie allemaal’, zei Van Campen nadat ze de prachtige award in ontvangst had genomen. ‘Alleen met de inzet en passie van alle medewerkers slagen we erin een goed product neer te zetten.’

‘Fantastisch gedaan’, zei ook Sjoerd Dijkstra, grondlegger van de Eden Hotel Group, waartoe het het American behoort. Het American is het vlaggenschip van de groep. Na jaren van beroerd management herwon het hotel onder Eden het vetrouwen in de markt terug. Dat succes is in belangrijke mate toe te schrijven Claire van Campen en haar team, aldus de jury.

Het American hotel is het vijfde hotel in Nederland dat de Dutch Hotel Award in de wacht sleept. De award krijgt een prominente plek aan de muur in de lobby van het American. Het winnende managementteam krijgt van de Hotelschool Den Haag een training aangeboden.