nieuws

Domina Rotterdam wordt Van der Valk

Hotel

Domina Hotels verlaat na een verblijf van slechts anderhalf jaar Rotterdam. Het hotel bij Blijdorp wordt overgedragen aan Van der Valk.

Domina Rotterdam wordt Van der Valk

Dat laat Domina Hotel Groep weten. De Italiaanse general manager Luciano Sozzo meldt dat het om een strategische verandering gaat en dat de hotelgroep de organisatie voort zet met alleen hotels die eigendom zijn van de groep. Domina Hotel & Conference Rotterdam valt hier niet onder.

Per 17 juni gaat de exploitatie over naar Van der Valk. Mede dankzij de organisatiewijziging heeft verkoopdirecteur Mirjam van Reek besloten het hotel te verlaten. Ze gaat terug naar de Bilderberg groep waar ze de functie betrekt van Director of Sales in het Bilderberg Europa Hotel in Scheveningen.

De general manager van Van der Valk Hotel Rotterdam Blijdorp wordt Martijn Brakman.

Het Domina Hotel werd anderhalf jaar geleden met veel bombarie gelanceerd. Het hotel bevat 193 kamers en suites, en heeft een maximale vergadercapaciteit van driehonderd. De Italiaanse hotelgroep Domina werd in 2000 opgericht.

Reageer op dit artikel