nieuws

Eden neemt Sofitel Den Haag over

Hotel

De Eden Hotel Group neemt de exploitatie van het Sofitel Den Haag over van Accor Hotels. Daarnaast heeft Eden een principeovereenkomst gesloten over de aankoop van het vastgoed. De nieuwe gm van het hotel komt over uit Londen.

Eden neemt Sofitel Den Haag over

Jordi Kuijt wordt de nieuwe general manager van het Sofitel Den Haag. De 31-jarige Kuijt is afkomstig van het Radisson SAS Portman in Londen. De overname van Sofitel Den Haag naar de Eden Hotel Group vindt 29 maart 2007 plaats. Het hotelpersoneel verhuist mee naar Eden.

Vastgoed

Eden heeft met Babylon Den Haag BV een principeovereenkomst gesloten voor de aankoop van het vastgoed van het hotel. Babylon Den Haag BV is een joint venture van SNS Property Finance en Maeyveld bv.

Internationale allure

Sofitel Den Haag telt 143 kamers en ligt naast het Centraal Station van Den Haag. Het complex wordt de komende jaren ingrijpend gerenoveerd en vergroot tot een moderne omgeving met internationale allure, zo melden Eden en Accor in een gezamenlijke persverklaring.

Tophotel

‘Het hotel is in een perfecte staat en heeft internationaal een goede reputatie. Met een krachtige gm als Jordi Kuijt verwachten wij de exploitatie van dit hotel gedurende de verbouwing van de omgeving op een zeer goed niveau door te kunnen voeren. Over een aantal jaren behoort het hotel tot één van de absolute tophotels van Den Haag en omgeving’, aldus Felix Hillen van de Eden Hotel Group.

Zie ook:

Weer Eindhovense aanwinst Eden (dec, 2006)

Reageer op dit artikel