nieuws

Eerste Alumni Evenement Hotelschool Leeuwarden

Hotel

De hotelschool van Stenden hogeschool organiseert op 23 april het eerste Alumni Event in Stadion Galgenwaard in Utrecht.

Eerste Alumni Evenement Hotelschool Leeuwarden

De school heeft voor een centrale locatie gekozen, om op die vrijdag zoveel mogelijk afgestudeerden de mogelijkheid te geven aan het evenement deel te nemen.

Het programma start om 16.00 uur met twee aansprekende gastsprekers. Allereerst de populairste docent van de hotelschool, de heer Winand Grooten, sinds 1988 docent recht aan de hotelschool en sedert 2000 ook verbonden aan de Rijksuniversiteit Groningen als universitair docent Bedrijfsrecht. Daarna zal Mart Smeets het thema “Thuiskomen” belichten.

Aansluitend verzorgt Maison van den Boer, de cateraar van de Galgenwaard, die veel afgestudeerden uit Leeuwarden in dienst heeft en het Event graag wilde hosten, een diner. Daarna is er feest tot circa 23.00 uur, waarbij naast een DJ en een band oude bands uit de studietijd, dus met alumni aan de instrumenten, de sfeer zullen verhogen.

Reageer op dit artikel