nieuws

Eerste HotelWeek enorm succes

Hotel

De eerste editie van de HotelWeek, voordelig overnachten in luxe sterrenhotels, is een succes. Nog geen minuut na de lancering op 6 november om 9.00 uur ontstond een grote stormloop met gemiddeld 2 boekingen per seconde. Omdat het succes onverminderd voortduurt, bieden hotels extra kamers aan.

Eerste HotelWeek enorm succes

Stormloop op luxe overnachtingen

Direct na de start kreeg HotelWeek.nl al 2 boekingen per seconde met een piek van 10.000 unieke bezoekers per uur. Luxe tophotels als Landgoed Duin en Kruidberg, The Westin Rotterdam en Château du Lac waren snel volgeboekt.

Extra kamers beschikbaar

Heel Nederland lijkt wel voor € 25,- naar een luxehotel te willen gaan. Vanwege het succes hebben veel hotels extra kamers afgegeven. Reserveren kan nog tot en met aanstaande donderdag 13 november op.

HotelWeek

De HotelWeek is een initiatief van HotelSpecials.nl om luxe hotelkamers te introduceren bij een breed publiek. De prijs voor een overnachting in een 4-sterrenhotel is € 25,- p.p. en voor een 5-sterrenhotel € 35,- p.p. Genieten van de overnachtingen kan van 2 tot en met 11 januari 2009. Ruim 150 hotels in Nederland, België, Luxemburg en Duitsland doen mee.