nieuws

‘Eigenaar Bilderberg denkt aan verkoop

Hotel

Het is niet ondenkbaar dat Bilderberg binnen afzienbare tijd in handen komt van een andere eigenaar. De huidige eigenaar, investeringsbank Goldman Sachs, zou denken aan een verkoop. Dat meldt De Telegraaf.

‘Eigenaar Bilderberg denkt aan verkoop

De ochtendkrant meldt in het Stan Huygens Journaal dat het logisch lijkt dat Goldman Sachs het ‘project’ eerst piekfijn opknapt om het vervolgens te verkopen. Algemeen directeur Dries van der Vossen reageert daarop met: ‘dat is geen onlogische gedachte’.

Begin deze week meldde de hotelgroep dat de eerste renovatieronde achter de rug is. De keten knapte voor 11 miljoen diverse bedrijven op. Een van de kroonjuwelen, het Amsterdamse Garden Hotel met toprestaurant De Kersentuin, werd voor 2,3 miljoen euro verspijkerd. Volgens jaar maart moeten alle achttien hotels zijn opgeknapt voor een totaalbedrag van 31 miljoen euro, aldus Van der Vossen.

Reageer op dit artikel