nieuws

Eten op dak van Mercure Hotel Tilburg

Hotel

Tijdens de Tilburgse kermis kun je eten op het dak van het Mercure Hotel in de stad. Het is gedurende de hele kermisweek mogelijk om te dineren op dertien meter hoogte met uitzicht op de belevenissen in de stad.

Eten op dak van Mercure Hotel Tilburg

Restaurant Taste van het hotel opent de tijdelijke locatie: Taste Sky High op het dakterras van het hotel. A la carte eten is niet mogelijk op dit ‘hoge’ niveau. Op het dakterras wordt alleen een all inclusieve menu geserveerd met aperitief, wijnarrangement, tafelwaters en koffie en thee met friandises voor 99,50 euro per persoon.

Het dakterras biedt plaats aan ongeveer twintig personen. Tafels zijn niet individueel te reserveren, maar alleen door groepen vanaf acht personen.

Op roze maandag (20 juli) gaat tien procent van de omzet van Taste Sky High naar het Aids Fonds. De Tilburgse kermis is van 17 juli tot en met 26 juli.

Reageer op dit artikel