nieuws

Fletcher verliest exclusiviteit Kruidvat-hotelactie

Hotel

Kruidvat start dinsdag 3 april weer een stuntactie met hotelkamers voor 12,49 euro per persoon per nacht. Hotelgroep Fletcher was altijd de exclusieve partner van de drogisterijketen, maar met de voucher kan vanaf nu ook overnacht worden bij hotels van Golden Tulip, Hampshire en enkele Van der Valk-hotels.

Fletcher verliest exclusiviteit Kruidvat-hotelactie

Kruidvat-woordvoerder José Mes laat weten dat voor uitbreiding is gekozen om de actie aantrekkelijker te maken voor klanten. Die hebben nu keuze uit meer dan 125 hotels, tegen 48 in de actie van september vorig jaar. ‘Daarnaast is nu ook in de lente en de zomer te boeken’, beschrijft Mes de uitbreiding van de actie. ‘Voor dezelfde lage prijs.’

Welke hotels meedoen aan de actie, is vanaf 3 april te zien op de website Kruidvat.nl/hotels. Alle 56 hotels van Fletcher doen in ieder geval mee aan de actie.

Rob Hermans

Kruidvat wil geen uitspraak doen over de hoeveelheid vouchers die wordt verkocht. Volgens Rob Hermans van Fletcher zijn dit er ongeveer 250.000. Fors minder dan bij de Kruidvat-actie van vorig jaar toen Hermans aangaf dat er ongeveer 400.000 voucher over de toonbank gingen.

‘De urgentie voor hotels om in de zomer kamers voor deze stuntprijs van de hand te doen, is natuurlijk minder,’ verklaart Hermans het lagere aantal vouchers. ‘Maar het zijn er natuurlijk nog steeds heel veel.’

Uitbreiding

Dat Kruidvat niet meer exclusief samenwerkt met Fletcher, deert Hermans niet, zo zegt hij tegen Misset Horeca. ‘Wij vinden het alleen maar goed. We zijn heel blij met deze grote actie. De portal Hotelmoment.nl waarmee Kruidvat samenwerkt, is van Fletcher. Onze portal wordt door deze actie natuurlijk enorm in de belangstelling gezet. En de kamers die onze hotels beschikbaar hebben in deze periode, zullen worden gevuld.’

De hotelvouchers gaan 3 april in de verkoop en zijn tot en met 15 april in alle 990 Kruidvat-filialen te koop, zolang de voorraad strekt. Een kamer is te boeken van 4 april tot 1 oktober 2012, boeken kan tot 1 juli. Er geldt een maximum van vier vouchers per persoon. Per boeking wordt 5 euro aan administratiekosten berekend.

Reageer op dit artikel