nieuws

Flinke personele verschuivingen Sandton Hotels

Hotel

Het snel groeiende Sandton Hotels meldt een drastische managementverschuiving. Met het oog op twee nieuw te openen hotels heeft het een reeks aan benoemingen doorgevoerd. Nieuwe managers werden onder meer weggehaald bij NH Hoteles, Landal GreenParks en Hotel d’Amelander Kaap.

Flinke personele verschuivingen Sandton Hotels

De management-verschuivingen komen vooral door de binnenkort te openen hotels in Zwolle en Deventer. Het nieuwe Hotel Pillows in Zwolle gaat op 1 juli open en in september volgt het nieuwe IJsselhotel in Deventer. Sandton Hotels groeit daarmee naar acht hotels.

IJsselhotel

Jacco Voorn gaat het nieuwe IJsselhotel in Deventer leiden. Voorn bekleedt per 1 juni de functie van general manager van het IJsselhotel én het eveneens in Deventer gelegen Gilde Hotel. Voorn is afkomstig van Hotel De Rijsserberg in Rijssen. De nieuwe general manager van Hotel Pillows in Zwolle maakt Sandton binnenkort bekend.

Chris Luken

Bij De Rijssenberg in Rijssen wordt Ton Falkmann de opvolgers van Voorn. Falkmann is nu nog directeur van Hotel d’Amelander Kaap op Ameland. Het viersterrenhotel op Ameland werd eind 2005 overgenomen door de Fletcher Group van Chris Luken.

Resort

Martina van der Veen is de nieuwe financiële directeur van de Sandton Hotelgroep. Van der Veen was tot voor kort general manager van Resort Bad Boekelo, waar ze per 1 april wordt opgevolgd door Monique Otto. Otto is afkomstig van NH Capelle.

Maastricht

Suzanne Bohlander is per 1 maart aangesteld als general manager van Château De Raay in Baarlo. Bohlander was hiervoor werkzaam in het Crowne Plaza Maastricht als Business Development Manager.

Boekelo

De directie van Sandton wordt gevormd door Gui de Vries en Rogier Braakman, die sinds kort worden ondersteund door de van Landal GreenParks afkomstige Biny Doornbos. Sandton Hotels telt momenteel zeven hotels. Het hoofdkantoor is gevestigd in Boekelo.

Zie ook:

Bad Boekelo breekt met Golden Tulip