nieuws

Gm Beekhuis weg bij Palace Hotel

Hotel

Martijn Beekhuis is vertrokken als general manager van het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee. Beekhuis was slechts zeven maanden gm bij het Noordwijkse hotel. Hij vertrekt in goed overleg.

Gm Beekhuis weg bij Palace Hotel

Beekhuis vertrekt om economische reden, zo laat directeur Eugène de la Croix weten. ‘Ik blijf kijken naar de kosten en vond het niet nodig om twee gm’s op dit hotel te zetten. We zijn in goede harmonie uit elkaar gegaan’, aldus De la Croix, die zelf meer gm-taken op zich gaat nemen.

De inmiddels vertrokken Beekhuis bevestigt in goed overleg uit elkaar te zijn gegaan. ‘Twee kapiteins op één schip is onnodig en niet goed. We hebben geen ruzie en zijn gezamenlijk tot deze oplossing gekomen’, stelt Beekhuis.

Afrondende fase

Officieel treedt Beekhuis per 31 mei uit dienst, maar begin maart deed hij voor het laatst de deur dicht bij het Palace Hotel. Vanuit Londen vertelt Beekhuis in een afrondende fase te zitten voor een nieuwe baan.

Beekhuis: ‘Het gaat om een nieuw hotel in Nederland. Het hotel gaat over een paar maanden open. Volgende week hoop ik meer te kunnen vertellen’.

Bezettingsgraad

Al met al kijkt Beekhuis terug op een mooie tijd bij het Palace hotel waar hij ruim anderhalf jaar lang werkte. Eerst als Director of Sales & Marketing, later als gm. ‘De bezettingsgraad is enorm gestegen vorig jaar en ook dit jaar ziet het er weer goed uit. Palace is een mooi hotel met veel potentie.’

Naast gm Beekhuis is ook Director of Sales & Marketing Tanja Hempenius weg bij het Palace Hotel. Ze wordt begin april vervangen door de 52-jarige Carlo Brown, die in het verleden onder andere werkte voor de Eden Hotel Group.

Reageer op dit artikel