nieuws

Gratis haal- en brengdienst bij Hotel De Waag in Makkum

Hotel

Hotel De Waag en Brasserie De Eerste Rang uit Makkum starten een gratis haal- en brengdienst voor bezoekers van het Makkumer strand. Strandgasten worden gebracht en gehaald wanneer ze bij een van de twee horecazaken, die gevestigd zitten onder één dak, reserveren.

Gratis haal- en brengdienst bij Hotel De Waag in Makkum

De service start 15 juli en loopt tot 30 september. De service geldt niet alleen voor gasten van het Makkumer strand, maar ook voor andere plaatsen in een straal van 20 kilometer rond het Friese toeristenplaatsje Makkum.

‘Door de nauwe samenwerking met De Waal Autogroep in Tiel is het mogelijk de gasten gratis te vervoeren van en naar het gezellige restaurant dat uitsluitend werkt met verse en seizoensgebonden producten’, aldus Lex Moerke van Hotel De Waag en Brasserie De Eerste Rang.

Reageer op dit artikel