nieuws

Gratis ontslagverzekering bij vakantievlucht

Hotel

Wie bang is voor ontslag kan toch met een gerust hart een vliegreis boeken. Klanten van de Britse luchtvaartmaatschappij Flybe krijgen hun geld terug als ze hun baan verliezen. Reizigers die in januari bij Flybe een vlucht of hotel boeken of een auto huren, hebben recht op de gratis annuleringsverzekering.

Gratis ontslagverzekering bij vakantievlucht

De verzekering is van kracht tot 24 oktober. Wie voor die tijd zijn baan verliest, krijgt al zijn geld terug. De vakantieganger moet wel minstens twee jaar bij dezelfde werkgever in dienst zijn.

Flybe houdt de actie vanwege de economische onzekerheid. ‘Dit zijn ongekende tijden en wij willen ons steentje bijdragen om de economie in beweging te houden’, laat commercieel directeur Mike Rutter weten op de website van de vliegmaatschappij.

‘Klanten kunnen in januari veilig bij ons boeken in de wetenschap dat, mochten zij hun baan verliezen voor de reis, Flybe hun de volledige reissom teruggeeft.’

Reageer op dit artikel