nieuws

Hotel betreurt ophef poster met Jos Brink

Hotel

Het Theaterhotel Almelo betreurt de ophef die is ontstaan over reclameborden van het bedrijf waarop een foto van de onlangs overleden Jos Brink is afgebeeld. Het hotel laat weten de borden niet weg te halen.

Hotel betreurt ophef poster met Jos Brink

Op de borden wordt het aankomende theaterseizoen gepromoot, zo meldt RTV Oost. In een reactie laat het hotel weten de gang van zaken te betreuren. Desondanks worden de borden niet weggehaald.

De reden om de borden niet weg te halen is dat het een te grote logistieke operatie zou zijn. Daarnaast vindt het hotel de kosten te hoog om de borden weer terug te halen. De borden zijn in april gemaakt, ruim voor het overlijden van Brink half augustus.

‘Wij waren juist trots dat Jos hier met Purper zou staan. Wij hebben het onverwachte overlijden van Jos Brink niet aan zien komen. Wij betreuren de commotie die door deze samenloop van omstandigheden is ontstaan en hebben hiermee nooit kwade bedoelingen gehad’, aldus een woordvoerster op de site van het Theaterhotel.