nieuws

Hotelkamer met bureau van yoghurtverpakking

Hotel

In Amsterdam is het Conscious Hotel geopend. Het Museum Square. Conscious Hotel is op en top duurzaam, zeggen de eigenbaren in een persbericht. Volgend jaar volgt een tweede vestiging, bij het Vondelpark.

Hotelkamer met bureau van yoghurtverpakking

Groen en hip voor een betaalbare prijs. Het milieuvriendelijke Conscious Hotel heeft drie sterren, 36 kamers en je kan er slapen vanaf 80 euro per nacht. Duurzaamheid is in het hele concept doorgevoerd. Het Conscious Hotel draagt het Green Key Gold milieukeurmerk.

Yoghurtverpakking

De bedden zijn van Cocomat, bureaus zijn gemaakt van gerecyclede yoghurtverpakkingen. Het hotel claimt de eerste levende plantenmuur binnenshuis in Nederland te hebben. Het hotel staat vol met ecofaboulous Vitra meubelen. De verlichting is energiezuinig, de kranen in de badkamers waterbesparend.

Nummer twee in aantocht

Het Conscious Hotel Museum Square maakt onderdeel uit van hety jonge ketentje Conscious Hotels. Het label heeft als voornaamste doel de wereld een klein beetje groener en mooier te maken, te beginnen in Amsterdam. In het najaar van 2010 opent de keten het tweede hotel in Amsterdam, het Conscious Hotel Vondel Park.

Reageer op dit artikel