nieuws

HotelloTOP lanceert eigen social network

Hotel

HotelloTOP, de netwerkorganisatie voor afgestudeerden van de hoge hotelscholen, lanceert een online social network; Navigator. De organisatie wil zo Hotello’s wereldwijd in kaart brengen.

HotelloTOP lanceert eigen social network

Afgestudeerden van de hoge (inter)nationale hotelscholen kunnen op de Navigator inloggen, een basisprofiel aanmaken en hierop hun zakelijke en privé gegevens ingeven. De site is ontwikkeld om contacten tussen Hotello’s te bevorderen.

‘Dit hoeft niet alleen zakelijk te zijn, ook mensen die bijvoorbeeld op vakantie gaan naar Zuid-Afrika vinden het leuk om te zien of er nog oude schoolgenoten daar te vinden zijn’, aldus directeur Maartje Beijsens van HotelloTOP.

Beijsens vervolgt: ‘Netwerken zit in het dna van Hotello’s, dat zie je telkens weer aan de opkomst bij evenementen, maar ook aan het aantal contacten op online social networks zoals Hyves en LinkedIn’.

Reageer op dit artikel