nieuws

Hotelpersoneel doet dopingvondst

Hotel

Hotelpersoneel heeft de internationale zwembond Fina in verlegenheid gebracht door de vondst van mogelijk doping in het hotel. Waarschijnlijk gaat het om prestatiebevorderende middelen die voor de zwematleten bestemd zou zijn. De politie heeft de zaak in onderzoek.

Hotelpersoneel doet dopingvondst

De vondst werd gedaan in het Parkview Hotel in Melbourne. Daar troffen medewerkers van het hotel een kleine box met verboden middelen op een kamer aan. De vondst werd overhandigd aan de politie, die de zaak in onderzoek heeft.

Groep atleten
In het hotel verblijft een grote groep atleten die deelnemen aan het WK zwemmen. Het is onduidelijk of er zwemmers in relatie worden gebracht met de vondst van het verdachte pakketje. De politie heeft uit voorzorg de internationale zwembond Fina geïnformeerd over wat het hotelpersoneel heeft aangetroffen. De Fina weigert vooralsnog commentaar te geven.

Zie ook:
Hotel middelpunt in dopingzaak atletiek (aug, 2006)

Reageer op dit artikel