nieuws

Hotelsuite voor sterzaak De Kromme Watergang

Hotel

Het met één Michelinster bekroonde restaurant De Kromme Watergang in het Zeeuwse Hoofdplaat heeft haar hotelsuite geopend. Hoewel de zogeheten ‘Suite Blanche’ eigenlijk al in november vorig jaar zou openen, is de verbouwing nu eindelijk afgerond.

Hotelsuite voor sterzaak De Kromme Watergang

Gemakkelijker kan bijna niet, laten de eigenaren Blanche en Edwin Vinke van De Kromme Watergang weten over het logiesbedrijf pal naast het sterrestaurant.

Suite Blanche is een luxe onderkomen voor twee personen. Vinke: ‘Van alle comfort voorzien in een pure en rustige omgeving. Suite Blanche is niet het eerste onderkomen van De Kromme Watergang. ‘We hebben er al één in Breskens aan de jachthaven voor maximaal zes personen, maar nu komt er één naast de deur bij’.