nieuws

Kamers Hotel Dom Utrecht krijgen eigen geur

Hotel

Hotel Dom in Utrecht heeft alle kamers een eigen geur gegeven. De geuren moeten een bepaalde gemoedstoestand opwekken. Deze vorm van geurmanagement is volgens general manager Mariska Onink ‘uniek in Nederland’.

Kamers Hotel Dom Utrecht krijgen eigen geur

De geurtjes worden verspreid door middel van een Microfresh Cube, ontwikkeld in samenwerking met Ambius geurbeleving. Gasten worden vooraf geïnformeerd over de geuren, waarvan vijf varianten zijn: fresh cotton, refreshing lavender, marine fresh, fresh water en porsche nuevo.

Ook de lobby heeft een eigen geur, lotus flower. ‘Een geur met een open en uitnodigend karakter.’ Onink denkt dat het hotel hiermee een extra dimensie kan geven aan ‘een onvergetelijke beleving’.

Dom is een nieuw hotel met elf suites, een lounge, vier privéruimtes, een restaurant en een cocktailbar. Het is gevestigd nabij de Domkerk (daarvan is ook de naam een afgeleide) in het centrum van de stad.

Reageer op dit artikel