nieuws

MSC-keurmerk voor Hotel Theater Figi

Hotel

Hotel Theater Figi ontving op 14 november het MSC-keurmerk. Daarmee is Figi het eerste congrescentrum van Nederland met dit keurmerk. Het MSC-keurmerk is het enige wereldwijde onafhankelijke keurmerk voor duurzame vis en is de beste manier om duurzame vis te herkennen.

MSC-keurmerk voor Hotel Theater Figi

De duurzame viskaart van Figi, met uitsluitend gerechten met verantwoord gevangen en gekweekte vis, wordt aangeboden naast de reguliere menukaart. Hiermee wil Figi zijn gasten op de mogelijkheid wijzen, en daarmee stimuleren, om voor duurzame gerechten te kiezen. Met de verantwoorde viskaart speelt Figi een voortrekkersrol in de branche.

Restaurant Umoja in Amsterdam is het eerste restaurant dat het MSC-certificaat ontving en het Figi Restaurant is nu het tweede restaurant van Nederland met het MSC-keurmerk. Jamie Oliver’s Fifteen zal maandag 17 november volgen.

Reageer op dit artikel