nieuws

NH opent NH Musica in Amsterdam

Hotel

NH Hoteles opent op 1 december een nieuwe hotel in Amsterdam. Het NH Musica krijgt 231 luxe kamers en 18 multifunctionele vergaderzalen. Het hotel is gevestigd op de Zuidas op steenworp afstand van het World Trade Center.

NH opent NH Musica in Amsterdam

NH Musica heeft luxe 231 kamers, inclusief 3 suites en executive kamers. Daarnaast beschikt het hotel over 18 multifunctionele vergaderzalen met een totale oppervlakte van 900 vierkante meter.

Het hotel is gelegen te midden van een trendy district met een ruim aanbod aan restaurants, winkels en cafés, en komt in een leegstaand kantoorcomplex.

NH Hoteles wijst op haar brede servicepakket met speciale diensten. Zo heeft het hotel bijvoorbeeld NH Woman Style kamers met vele luxe extraatjes speciaal voor vrouwelijke reizigers.

Verder is er het NH Pillowzzzzzzz kussenmenu, waarmee gasten zelf hun favoriete kussen kunnen uitzoeken. Daarnaast werkt het hotel met het concept NH Endless Sunday, waarbij in het weekend het ontbijt tot het middaguur mogelijk is en de checkout tot 17.00 uur kan plaatsvinden.

Operations Manager van NH Musica wordt Nicole Ammerlaan. Ammerlaan komt over van NH Naarden.

Reageer op dit artikel