nieuws

Nieuw hotel Zwolle 17 april open

Hotel

Hotel Lumen in de schil van het nieuwe voetbalstadion van FC Zwolle, gaat op 17 april open voor het publiek. Lumen is het vierde hotel van eigenaar Chagall. Het viersterrenhotel heeft 125 kamers en is aangesloten bij Hampshire.

Nieuw hotel Zwolle 17 april open

Om alles op tijd klaar te hebben voor de opening is het nog even hard doorwerken voor alle bouwvakkers, elektriciens en installateurs. Chagall verwacht echter de openingsdatum te halen.

Hotel Lumen Zwolle

‘De dag voor de publieksopening is er een feest voor alle mensen die betrokken zijn bij de bouw van het hotel, een soort soft opening zeg maar.’ Zegt Tonny Kuijk, voor Chagall belast met de marketing van het Lumen Hotel.

Hotel Lumen krijgt 125 hotelkamers en suites, zowel geschikt voor de zakelijke gast als voor toeristen. Op de begane grond komt de zakelijke ontmoetingsplek Bluefinger Lounge. Hier worden koffiespecialiteiten en diverse snacks geserveerd. De naam refereert aan ‘Blauwvingers’, de bijnaam van de Zwollenaren.

Equipe Event Center

Voor ontbijt, lunch en diner kunnen gasten naar de aangrenzende brasserie Equipe. Equipe Event Center en Equipe Meeting Center bieden zalen voor congressen, trainingen, vergaderingen of workshops. Het hotel zal hier intensief mee gaan samenwerken.

Reageer op dit artikel