nieuws

Nieuw managementhotel voor Hampshire

Hotel

Hampshire heeft het management overgenomen van hotel Holthurnsche Hof in Berg en Dal bij Nijmegen. Directeur Pjotr van der Horst legt zijn functie neer. General manager ad interim wordt Frank Boekhorst. Hij was directeur/eigenaar van Hampshire Inn Prinsengracht.

Nieuw managementhotel voor Hampshire

Landgoedhotel Holthurnsche Hof met 57 kamers en 17 vergaderzalen, had zich dit voorjaar al aangesloten als franchisenemer bij Hampshire Hospitality. Het hotel ligt aan de Zevenheuvelenweg in het Rijk van Nijmegen.

Pjotr van der Horst leidde het hotel 12 jaar en gaat weg met het idee ‘dat er goed voor “mijn kindje” gezorgd zal worden.’

Etienne Verkerk, algemeen directeur van Hampshire Hospitality, is verheugd met het nieuwe managementhotel. Hij noemt het hotel een mooie toevoeging aan het portfolio van Hampshire.

Reageer op dit artikel