nieuws

Nieuwe directeur voor Accor NL

Hotel

Renée Cohen is benoemd tot commercieel directeur bij Accor Hotels Nederland. Cohen is afkomstig van het Nederlands Bureau voor Toerisme en Congressen (NBTC).

Nieuwe directeur voor Accor NL

Dat laat Accor in een persverklaring weten. Cohen wordt de drijvende kracht achter de commerciële afdeling en zal de samenwerkingsstructuren ondersteunen, zo meldt Accor.

Cohen is afkomstig van het NBTC waar ze als Director of Destination Sales ruim twee jaar werkte. Daarvoor werkte ze onder meer als cateringmanager in het Amsterdamse Sonesta hotel en vervulde ze een salesfunctie bij Barbizon Palace. Ook was ze vijf jaar lang verkoopdirecteur van NH Hotels.

De liefde voor de hotellerie was toch groter dan ze dacht en daarom mag Accor haar nu verwelkomen als nieuwe commercieel directeur, aldus Cohen. Accor verwacht dat Cohen met haar uitgebreide ervaring in de Amsterdamse en Nederlandse reiswereld een belangrijke bijdrage zal leveren aan Accor.

Zie ook

Reageer op dit artikel