nieuws

Nieuwe directeur voor Best Western

Hotel

Best Western Nederland heeft Wytze van den Berg aangetrokken als nieuwe directeur. Van den Berg is afkomstig van Accor en volgt Willem Hein op, die vorig maand vertrok. Dat heeft Best Western woensdagochtend bekendgemaakt.

Nieuwe directeur voor Best Western

Van den Berg studeerde Financial Management aan de Hogere Hotelschool Den Haag en volgde diverse managementtrainingen in binnen- en buitenland, waaronder een strategic management course aan de Cornell University. Daarna werkte hij achtereenvolgens op diverse functies binnen Accorhotels Nederland.

Sinds 2003 is Van den Berg Director of Marketing & Revenue Management en is hij verantwoordelijk voor het strategische en tactische marketing- en revenuemanagement beleid van de verschillende Accor merken op de Nederlandse markt.

Arjen de Vries, voorzitter van het bestuur van Best Western Nederland, is zeer verheugd over de aanstelling van Van den Berg. ‘Het enthousiasme en de ervaring van Wytze op het gebied van hotelmanagement, marketing, distributie, pricing en e-commerce vinden wij zeer waardevol.’ zegt De Vries.

De Vries vervolgt: ‘Daarnaast is zijn kennis van de Nederlandse markt en de ervaring die hij heeft opgedaan binnen een internationale franchise-organisatie van vergelijkbare grootte belangrijk voor onze organisatie.’

Het uitbouwen van de activiteiten van Best Western op het gebied van managementondersteuning ten behoeve van de aangesloten hotels ziet Van den Berg als belangrijk onderdeel van zijn missie. Daarnaast richt Van den Berg zich op het kwalitatief en kwantitatief uitbouwen van het merk Best Western en de identiteit van het merk in de Nederlandse markt. Van den Berg begint per 1 juli aanstaande bij Best Western Nederland.

Reageer op dit artikel