nieuws

Nieuwe hotelgroep Dutch Hotel Partners

Hotel

Er is een nieuwe Nederlandse hotelgroep opgericht: Dutch Hotel Partners. Het is een samenwerking van het Amerikaanse Interstate Hotels & Resorts en de The Vincent Hotel Group, TVHG Budget Beheer. Ze investeren in negen Nederlandse hotels, één bestaande – Holiday Inn Express Schiphol – en acht nieuwe.

Nieuwe hotelgroep Dutch Hotel Partners

De acht nieuwe hotels komen in bestaande gebouwen die worden verbouwd tot hotels. Verwachte opening is eind volgend jaar. De nieuwe logiesbedrijven gaan draaien onder de vlag van Holiday Inn, Holiday Inn Express of Hampton Inn. De hotels komen in of bij grote steden te liggen, in de buurt van spoorwegstations, luchthavens en snelwegen.

Het bestaande hotel is het 112 kamers tellende Holiday Inn Express Schiphol Airport.

Interstate

Interstate: ‘Met deze joint-venture zetten we onze eerste stap op de Nederlandse markt. We vergroten onze aanwezigheid in Europa tot meer dan 25 hotels. Een deel daarvan is reeds geopend en een deel wordt binnenkort geopend’, aldus Thomas F. Hewitt, bestuursvoorzitter van Interstate.

Voor het beheer van de hotels, met in totaal 1800 kamers, zijn langlopende contracten afgesloten.

Radisson Blu

The Vincent Hotel Group is al meer dan vijftien jaar actief op het gebied van bezit en ontwikkeling van hotels in Europa, met nadruk op de thuismarkt Nederland. Radisson Blu Amsterdam Airport is onderdeel van de portefeuille.

Reageer op dit artikel