nieuws

Nieuwe operationeel directeur Bilderberg

Hotel

Peter Ingels is bij hotelgroep Bilderberg benoemd tot operationeel directeur van de 19 hotels. Deze functie bekleedde hij de afgelopen elf jaar bij Regardz. Hij volgt Hans Wibbens op die in februari van dit jaar vertrok naar de Eden Hotelgroep.

Nieuwe operationeel directeur Bilderberg

Algemeen directeur Dries van der Vossen heeft de taken in de tussenliggende periode waargenomen.

Peter Ingels (48) heeft veel kennis en ervaring opgedaan in verschillende leidinggevende posities. Naast zijn elf jaar bij Regardz was hij eerder in zijn carrière general manager van het Victoria Hotel in Amsterdam en bekleedde hij diverse posities binnen Principal Hotels in het Verenigd Koninkrijk.

Ingels is toegetreden tot het managementteam van Bilderberg. Zijn eerste werkdag had hij op 21 juni 2011.

Reageer op dit artikel