nieuws

Nieuwe sales director Park Plaza Benelux

Hotel

Park Plaza Hotels heeft Gerk van der Poll aangesteld als de nieuwe director of sales Benelux. Deze functie bestond nog niet binnen de snel groeiende hotelketen, Van der Gerk volgt dus niemand op. De aanstelling past volgens Park Plaza geheel in de lijn van grootse uitbreidingsplannen van de keten.

Nieuwe sales director Park Plaza Benelux

Gerk van der Poll, afgestudeerd aan de Hotelschool ‘Les Roches’ in Zwitserland, heeft jarenlange internationale ervaring opgedaan bij internationale hotelketens als Four Seasons en Starwood.

Van der Poll heeft gedurende zijn loopbaan ervaring opgedaan in de verschillende divisies van de hotelindustrie als Food & Beverage, Rooms Division en Six Sigma in hotels als Four Seasons in Dallas, The Westin in Rotterdam en Sheraton Dongguan in China.

In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de verkoopstrategieën van Park Plaza en haar merken en voor de 5 hotels in de Benelux met als doel de omzet te verhogen.

De hotels in de Benelux zijn Park Plaza Victoria Amsterdam, Park Plaza Vondel Amsterdam, Park Plaza Utrecht, Park Plaza Mandarin Eindhoven en Park Plaza Astrid Antwerpen.

Nico Evers, Regional General Manager Benelux zegt verheugd te zijn met Van der Polls aansteling. ‘Deze rol is vitaal voor de ontwikkeling van de merken van Park Plaza Hotels in deze tijd van groei. Gerk heeft ruime internationale ervaring en is hiermee de ideale persoon om ons team in de Benelux te versterken.’

Park Plaza Hotels exploiteert momenteel 25 hotels en heeft diverse hotels in ontwikkeling, waaronder Park Plaza Doha in Katar, dat dit jaar opent, en Park Plaza Westminster Bridge, een 1,035 kamers hotel dat in 2010 de deuren opent in het centrum van Londen.

Het bedrijf streeft ernaar om haar portfolio in 2010te hebben verdubbeld ten opzichte van het huidige aantal.