nieuws

Nieuwe topman voor Palace Hotel

Hotel

Het Palace Hotel in Noordwijk aan Zee meldt dat Eugène de la Croix is aangesteld als President Directeur van het vijfsterrenhotel. Volgens general manager Stefan Dubbeling is de komst van de oud-horecadirecteur van het Nederlands Congrescentrum in Den Haag ‘een nieuwe stap in de ontwikkeling van het bedrijf’.

Nieuwe topman voor Palace Hotel

De la Croix kan bogen op een ruime ervaring als ondernemer, zo meldt het Palace Hotel. Hij was onder meer directeur van Taat en de Regt Partyverzorging en Organisaties, het Nederlands Congrescentrum en De Uithof in Den Haag. Gm Dubbeling zegt blij te zijn met de komst van de 42-jarige De la Croix per augustus 2006.

‘’Ik ben nog steeds manager. De komst van De la Croix is een toevoeging. Mijn taken liggen meer bij het hotel en De la Croix is meer de ondernemer en onderhoudt de contacten met eigenaar Paul Brandjes’, aldus Stefan Dubbeling.

Dubbeling vervolgt: ‘Het hotel kent een rijke historie. De herpositionering en reorganisatie hebben hun vruchten afgeworpen. We draaien volgens budget en de eerste zeven maanden van 2006 is een omzetgroei gerealiseerd van 38 procent ten opzichte van vorig jaar. Met de komst van Eugène de la Croix maken we een volgende stap in de ontwikkeling van het bedrijf.’

Een belangrijke rol in de ontwikkeling van het Palace Hotel is volgens het persbericht van het hotel weggelegd voor chef-kok Pascal Jalhaij, die Restaurant Chatillon runt in het hotel. ‘De culinaire visie wordt nu doorgetrokken naar de overige afdelingen. Pascal is nu ook verantwoordelijk voor andere afdelingen. De zetting van het restaurant fluctueert, maar loopt goed. Het is een goed pr-plaatje voor het hotel. De kwaliteit is fantastisch. Prijstechnisch wijkt het niet af met vergelijkbare zaken’, aldus Dubbeling, die de chef van de hoofdkeuken, Marco de Wild, in juli zag vertrekken naar het nieuwe Mövenpick in Amsterdam.

Reageer op dit artikel