nieuws

Nieuwe verkoopdirecteur American Hotel

Hotel

Robbert Weddepohl is de nieuwe verkoopdirecteur van het Amsterdam American Hotel. De 32-jarige Weddepohl is afkomstig van InterContinental Hotels Group. Weddepohl wil het befaamde hotel krachtig positioneren op de Nederlandse en buitenlandse markt.

Nieuwe verkoopdirecteur American Hotel

Weddepohl maakte na zijn studie Vrijetijdskunde in Leeuwarden snel carrière in de hotellerie. Hij kwam bij InterContinental Hotels Group terecht en werkte er voor Amsterdam Schiphol en bij Holiday Inn in Eindhoven, sinds kort onderdeel van de Eden Hotel Group waartoe ook American Hotel behoort.

‘Nu we de afgelopen tijd de authentieke uitstraling extra hebben versterkt en tegelijkertijd alle aanpassingen hebben gedaan aan de moderne tijd, straalt het American als nooit tevoren. Het is een fantastische kans om de vele kwaliteiten van deze historische hotelgrond uit te mogen dragen’, aldus Weddepohl.

Reageer op dit artikel