nieuws

Nominaties Dutch Hotel Award 2012 bekend

Hotel

Tien hotels zijn genomineerd in de race voor de Dutch Hotel Awards 2012. Daarbij zitten enkele opvallende nieuwe hotelbedrijven zoals The College Hotel in Amsterdam en Het Arresthuis in Roermond.

Nominaties Dutch Hotel Award 2012 bekend

De vakjury van de hotelmanagementprijs heeft uit de inschrijvingen zojuist tien genominneerde bedrijven bekend gemaakt. De tien genominneerden in alfabetische volgorde zijn:

  • Hotel Hilton – Den Haag
  • Hotel Blooming – Bergen (Noord-Holland)
  • Hotel Derlon – Maastricht
  • Hotel Het Arresthuis – Roermond
  • Hotel The Toren – Amsterdam
  • Kasteel Engelenburg – Brummen
  • Palace Hotel – Noordwijk
  • Park Plaza Victoria – Amsterdam
  • Suite Hotel Pincoffs – Rotterdam
  • The College Hotel – Amsterdam

Van de tien genominneerde bedrijven worden er vijf geselecteerd. Deze bedrijven mogen zich op vrijdag 11 mei presenteren in de Heineken Experience in Amsterdam. De vijf halve finalisten worden binnenkort binnenkort geïnformeerd.

De jury bestaat uit Bas Tolmeijer (voorzitter) en Francesco Monaco van Trust Hospitality, Misset Horeca hoofdredacteur Martine Zuil, sectormanager leisure, travel en media bij ING Sasja van As-Winters, architect van SBS Architectuur Theo Spies, college van bestuurslid Clemens Berendsen van de Hotelschool Den Haag en salesdirecteur horeca bij Heineken Erik Schuckink Kool.

Voormalige winnaars van de Dutch Hotel Award zijn Delta Hotel in Vlaardingen (2004), Hotel Beaumont in Maastricht (2005), Hotel Des Indes in Den Haag (2006), Château St. Gerlach in Valkenburg (2007), Eden Hotel American in Amsterdam (2008), De Zon in Ommen (2009), Hotel en Congrescentrum Papendal in Arnhem (2010) en Townhouse Designhotel in Maastricht (2011).