nieuws

Nu boeken, jaar later gratis slapen

Hotel

Om prijsdumpen te voorkomen worden hoteliers steeds creatiever in tijden van crisis. Hotel Zanderbergen in Amsterdam Oud-Zuid heeft een bijzondere actie bedacht. Wie in januari of februari in het hotel overnacht, mag een jaar later op dezelfde datum nog eens gratis slapen.

Nu boeken, jaar later gratis slapen

Hoteleigenaar Henk de Lugt noemt de actie ‘stay one night now and get one next year for free’. Wie in januari of februari in Hotel Zandbergen overnacht, mag op dezelfde datum een jaar later nog eens overnachten in het hotel. Maar dan gratis.

De Lugt laat weten actief bezig te zijn met het bedenken van promotionele activiteiten om ‘niet alleen domweg de prijzen te dumpen, zoals een aantal collega’s dat doen’.

Naast deze actie heeft hotel gasten een voucher overhandigd waarop ze bij het boeken van een overnachting een korting krijgen op de kamerovernachting middels hun postcode. ‘Er wonen veel expats in het stadsdeel die familie laten overkomen in de kerstperiode. Je merkt dat als je actief je gasten benadert, je veel response krijgt. Dit vertaalt zich in een hogere bezetting’, aldus De Lugt.

Verder biedt het hotel gasten een gratis parkeerplaats onder het Olympisch Stadion aan. Kosten zijn voor het hotel, laat De Lugt weten.

Hotel Zandbergen beschikt over 18 kamers en appartementen. Het driesterren familiehotel is gevestigd aan de Willemsparkweg in Oud-Zuid.

Reageer op dit artikel