nieuws

Primeur-hotel bestaat 50 jaar

Hotel

Het Postillion Hotel in Arnhem bestaat dit jaar 50 jaar. Het hotel schreef in die afgelopen 50 jaar diverse primeurs op haar naam: zo was het het eerste hotel met een maquette in Madurodam. Ook had Postillion Arnhem het eerste wegrestaurant van Nederland.

Primeur-hotel bestaat 50 jaar

In 1961 opende het hotel – toen nog als Postiljon geschreven – haar deuren. Van 1998 tot 2010 wat het hotel eigendom van Accor en heette het Mercure Hotel Arnhem. Na de verkoop komt de oude naam Postillion weer op de gevel.

Gasten die dit jaar 50 worden of een ander jubileum vieren waarbij het getal 50 betrokken is, krijgen van het hotel 50 procent korting op een diner met wijnarrangement.

Pleisterplaats

Director of operations van Postillion Ronny Villanueva omschrijft de geschiedenis van het hotel in Arnhem als volgt: ‘Van een pleisterplaats voor touringcars zijn we veranderd in een meetingpoint voor zakelijke ontmoetingen die we gratis wifi bieden, flexwerkplekken en kantoorvoorzieningen. Daarnaast zijn we ook toeristenhotel, vanwege de nabijheid van de Veluwe en Arnhem.’

Postillion is een zelfstandige Nederlandse keten met zes hotels. Naast Arnhem gaat het om Amersfoort, Deventer, Dordrecht, Haren/Groningen en Utrecht/Bunnik.

Reageer op dit artikel