nieuws

Rabobank geeft Fletcher Hotels groei-injectie

Hotel

Reppen veel Top 100 ondernemers over een slechte relatie met de bank, niet de Hotel Management Group (Fletcher). Door participatie van de Rabobank in ruil voor een aandeelpercentage heeft Fletcher alle ruimte de groeiambities waar te maken.

Rabobank geeft Fletcher Hotels groei-injectie

Volgens topman Chris Luken was 2010 geen makkelijk jaar, maar de kansen die zich voordeden werden met beide handen aangegrepen. Er werden meerdere hotels overgenomen. Voor Luken was de toetreding van de Rabobank als participant het zakelijke hoogtepunt van het afgelopen jaar. Geen wonder, het geeft hem meer armslag om door te groeien. Het slechte laatste kwartaal wordt volgens hem ruimschoots goedgemaakt door de goede overnamemogelijkheden die er momenteel zijn. Voor 2011 staan in ieder geval ook twee nieuwe hotels op de planning, in Amsterdam en Huizen.

» Bekijk hier de Top 100 van 2011

Reageer op dit artikel