nieuws

Ralf Meppelder directeur Kasteel de Wittenburg

Hotel

Hotel-, vergader- en evenementenlocatie Kasteel de Wittenburg in Wassenaar heeft een nieuwe directeur. Ralf Meppelder is sinds 1 mei de nieuwe leider van Kasteel de Wittenburg. De 41-jarige Meppelder werkte voorheen onder andere voor Accor Hotel.

Ralf Meppelder directeur Kasteel de Wittenburg

Meppelder komt over van de Industrieele Groote Club Amsterdam, waar hij sinds 2007 directeur was. Van 2003 tot 2007 was hij adjunct directeur van Fortis Circustheater Scheveningen. Daarvoor, van 1997 tot 2003, was hij actief voor Accor Hotel en Accor Academy.

In zijn nieuwe functie wordt Meppelder eindverantwoordelijk voor de exploitatie van het hotel, de vergaderaccommodatie en de evenementenlocatie. Tevens neemt hij het beheer van het landgoed, met aantal bijgebouwen, op zich.

De enthousiaste en ervaren gastheer wil dat hoffelijke service, vakmanschap en een klassieke kookstijl centraal staan in alle nieuwe en bestaande activiteiten, zo laat Kasteel de Wittenburg in een uitgebrachte persverklaring weten.

Kasteel de Wittenburg in Wassenaar is gelegen in een stijlvolle omgeving en biedt hotel-, vergader- en evenementenlocaties. Het kasteel is vernoemd naar de echtgenote van één van de vroegere eigenaren. Centraal staan de hoogwaardige keuken, de authentieke service en stijlvolle ambiance.

Reageer op dit artikel