nieuws

Renovatie Novotel Eindhoven klaar

Hotel

Na lange periode van verbouwen is het Novotel Eindhoven klaar met de renovatie. Tijdens de werkzaamheden is het hotel voorzien van een nieuwe lobby plus breakout area; een ruimte voor een hapje of een drankje tijdens pauzes in zakelijke besprekingen

Renovatie Novotel Eindhoven klaar

Het resultaat van de verbouwing is dat de gehele begane grond een moderne, innovatieve en tijdloze uitstraling heeft gekregen, aldus general manager Marieke Lamberts. ‘De nieuwe inrichting is strak, maar ook warm en sfeervol. Dat komt onder andere door het kleurgebruik en de materiaalkeuze.’

Terras

Ook het restaurant heeft een fikse metamorfose ondergaan. Gasten die de F&B-faciliteiten gebruiken, kunnen zelf bepalen waar ze deze nuttigen: bijvoorbeeld in de bar, het restaurant, de lobby of aan één van de tv-dinertafels. Tijdens de zomermaanden kunnen gasten gebruikmaken van het ruime buitenterras.

Op diverse plaatsen in het hotel kan gratis gebruik worden gemaakt van ADSL-verbindingen. In de lobby is tevens een IMac kosteloos beschikbaar.

Novotel Eindhoven beschikt over negen zalen van verschillende grootte, zodat bijeenkomsten altijd in een passende ruimte kunnen worden geplaatst.

Novotel

Novotel heeft meer dan 400 hotels wereldwijd.